Mihai Bendeac Wordpress Templates

Mihai Bendeac
Mihai Bendeac (Romanian pronunciation: [miˈhaj benˈde̯ak]; born 16 February 1983) is a Romanian actor, comedian, parodist and TV show host, best known for the shows Băieți De Oraș, În Puii Mei, Românii au artiști, Teatru TV, iComedy, Jurnalul unui burlac and Mondenii. He returned to jury the show România Dansează in 2016, in season 3, after having missed season 2 and will jury alongside Monica Petrică and Mihai Petre, with whom he collaborated in the play In Puii Mei .[citation needed] Mihai Bendeac wrote the poem Nu mai aștept.[1]
Mihai Bendeac
You can add location information to your Tweets, such as your city or precise location, from the web and via third-party applications. You always have the option to delete your Tweet location history. Learn more
No Copy Paste Wordpress Themes
Lumea prin ochii mei
Aseara am sarbatorit 3 ani de cand ne-am mutat impreuna si 1 an de cand il avem pe Tiesto. Pe ploaie, am plecat la Perche No, un restaurant pe bulevardul Basarabia, care ne-a cucerit cu atmosfera si cu specificul italian. Ca tot vorbim de atmosfera, mai asta vara am nimerit acolo cand era si Paunescu si recita o poezie despre Basarabia. Aseara, la dreapta mea, la o masa, statea un domn care citea o carte, iar in fata avea un pahar de vin. La stanga mea, erau Mihai Bendeac si Cotabita; stateau atarnati pe pereti intr-o poza cu patronul. Ma intreb daca domnul Cotabita a simtit boldul din nas :D. Glumeam, stiam doar ca domnului amintit ii este frica de fotografie, pentru ca, spune el, cu fiecare poza luata, „ii furi” ceva personal. Afirma la un moment dat, pe blogul lui Mihai, ca el crede ca printr-o fotografie se poate face mult rau. Voodoo. Probabil are dreptate, dar sa fim seriosi, cine dracu face voodoo in Romania? Basescu, stie toata lumea :). Da, pe peretii acestui restaurant sunt atranate mai multe vedete care au trecut pe acolo. Daca doriti o atmosfera placuta, servire decenta si mancare italiana, va recomand Perche No.
Mihai Bendeac
În puii mei! este o emisiune de divertisment difuzată de Antena 1. Ea cuprindea scenete în care erau parodiate persoane publice precum Marian Vanghelie, Mircea Dinescu, Florin Piersic (toate interpretate de Mihai Bendeac), alte personaje inspirate din videoclipuri populare de pe internet: Fernando de la Caransebeș, Nicușor de la Brăila, Telecomandații, Gogâie și Momâie, personaje care se regăsesc și în scenetele de la iComedy. În cadrul emisiunii a mai parodiat și filme precum Liceenii și Cu mîinile curate.
Roumanisme – Land of râs
Comentezi folosind contul tău WordPress.com. ( Dezautentificare / Schimbă )
Wordpress and Buddypress Themes
H4151c71r's Blog
Se stie faptul ca, Carcotasii mereu s-au exprimat liber cand a fost vorba de emisiunea lor, asa ca nu inteleg care a fost problema cu Mondenii. Pana la urma, emisiunea era o parodie, nicidecum nu trebuia sa aduca atacuri personale, jigniri asupra vedetelor, mai ales ca! pana la grasa aia de Nikita Obosita, toti mondenii au apreciat reclama gratuita de care aveau parte la Prima, asa ca .. prostia celor de la televiziune are consecince grave!